Dags för "finalen" i ÅRSUNDA HÖSTCUP.

Förutsättningen var att:
- vann vi matchen, så vann vi cupen.
- förlorade vi eller spelade oavgjort så kunde vi nog inte vinna.
(Nog! Eftersom att matchen mellan Avesta och Årsunda skulle spelas efter våran.)

Avesta började matchen mycket bra, det var lite mera spel på vår planhalva än vad vi var vana med i de tidigare matcher. De hade giftiga anfallskillar, deras yttermittfältare var ständigt ett oro för våra ytterbackar.
Avesta gjorde sitt mål i den 11:e min i 1:a halvlek. De vände spelet bra, och rann igenom i mittten. Inte mycket att säga om det.
I den 2:a halvleken kom Hampus in. Här trodde man inte att han skulle spela något mera. Man såg att han var lite besvärad men gjorde i alla fall ett mycket bra jobb. Skall tillägga att det var Hampus själv som ville spela.
Vi flyttade upp mer och mer folk ju längre halvleken led. Vi hade ett tag 4-5 anfallare som låg på rulle. Fast vi inte gjort något mål (jo ett, kommer till det!) så spelade vi under 2:a halvlek mycket bra. Vi hade stort tålamod och försökte och försökte och försökte....rätt inställning.
Vi hade faktist ett mål inne, trodde vi. Det var då ca 4 min kva av matchen. Men domarna blåste offside. Våra killar tyckte (såklart) att det var mål, vi ledare såg inte. Men men domaren bestämmer, det vet vi alla.
Tyckte nog att vi var värda det målet. Men vi gratulerar Avesta till en mycket bra match.

Matchens kämpe blev Zacke. Grattis Zacke, du jobbade och slet mycket bra.

Nu var det väntans tider på hur det skulle gå.....för att läsa det får ni läsa nyheten från cupen.